Ajankohtaista

Supertarjouksia

18.01.2021

CC-tukku Oy oli Suomen ensimmäinen puhtausalantukkuliike, joka ansaitsi ISO14001 ympäristösertifikaatin jo vuonna 2002.

Toimintaamme ohjaavat ympäristöarvot ja siksi valikoimastamme löytyvät mm  puhdasvesiratkaisut, yhdistelmäkoneet, jotka käyttävät mahdollisimman vähän vettä sekä uudet Viledan r mopit ja r liinat. R-sarjan tuotteissa on täysin samat edut ja ominaisuudet kuin aiemmissa samannimisissä vastaavissa, mutta niiden hiilijalanjälki on huomattavan paljon pienempi! R-sarjan siivoustekstiilit on valmistettu kierrätetyistä raaka-aineista, eli muovijätteestä!

Willmop 50

Voiko yhdistelmäkone, joka on näin ketterä, pestä näin puhtaaksi olla näin kevyt käyttää? Pyydä esittely, jotta voit kokea yhdistelmäkoneiden seuraavan sukupolven edut!

Maksa hieman enemmän ja saa paljon enemmän.

Katso kahden minuutin esittely video painamalla tästä

20" työleveys, mopin keveys ja ohjattavuus.

Pyydä esittely paina tästä, tai soita 0207 313 313

 

Kirjaudu sisään ja näe muita tarjouksia.

Kirjaudu CC-tukun sivuille niin näet aina parhaat hinnat.

Laadukas siivousvaunu johon voi myös liittää kuljetustelineen Sebo matto-imurille. Vaunu+i-Mop+Sebo teline ja imuri 3800€ alv 0%

Tilaa TÄSTÄ

PINTOJEN DESINFIOINTI TAVALLISELLA VEDELLÄ

Vaatimusten ollessa korkeimmillaan hygienian ja puhdistuksen osalta ja kun tarvitaan bakteereja ja viruksia tuhoavia ominaisuuksia, on Tersanon otsonilla vahvistettu vesi itseoikeutettu valinta puhdistukseen. Tuote desinfioi pinnat ilman vaarallisia kemikaaleja ja samalla vapauttaa ihmiset ja ympäristön altistumisesta kemikaaleille.

Pyydä lisätietoa, klikkaa tästä

Helppo asentaa Ultra H2O.

Käyttämällä Ultra H2O ylläpitosiivouksessa kemikaalien käyttö vähenee oleellisesti ja ympäristön rasitus pienenee.  Samalla siivous yksinkertaistuu ja nopeutuu.

Ultra H2O vesi on täysin puhdasta vettä. Se ei sisällä mitään normaaliveden aineita, kalkkia, mineraaleja, suoloja yms. Ultra H2O nälkäisenä imee itseensä kaiken lian mitä pinnalla on.

Ultra H2O vettä voi käyttää kaikille sellaisille pinnoille missä käytetään joko siivouspyyhettä, mieluimmin mikropyyhettä, tai kalustemoppia; hissien metallipinnat, pöydät, ovet, peili- ja lasipinnat yms.

Ultra H2O edut

• Puhdas Ultra H2O:lla pyyhitty pinta hylkii likaa. Siivouskerrat vähenevät. Säästää aikaa ja kitka pienenee.

• Ei vaaraa, että hengityselimiin joutuu pesuaineita.

• Ei tarvita useita eri pesuaineita ja niiden annosteluja. Helpottaa siivoojan valintaa.

• Positiivinen ympäristövaikutus

Lisätietoa saa klikkaamalla tästä

Jos haluat että kerromme asiasta lisää klikkaa tästä

YLEN kirjoitus aiheesta, klikka tästä