Ajankohtaista

Ultra H2O ja Tersano puhdasvesisiivous

25.10.2018

PINTOJEN DESINFIOINTI TAVALLISELLA VEDELLÄ

Vaatimusten ollessa korkeimmillaan hygienian ja puhdistuksen osalta ja kun tarvitaan bakteereja ja viruksia tuhoavia ominaisuuksia, on Tersanon otsonilla vahvistettu vesi itseoikeutettu valinta puhdistukseen. Tuote desinfioi pinnat ilman vaarallisia kemikaaleja ja samalla vapauttaa ihmiset ja ympäristön altistumisesta kemikaaleille.

Pyydä lisätietoa, klikkaa tästä

Asiakkaamme ovat tervetulleita noutamaan Tersano vettä veloituksetta omiin tarpeisiinsa niin kauan kunnes pintadesinfektioaineiden saatavuus normalisoituu! Meillä ei ole tähän varattuna astioita, joten otathan oman kannellisen astian mukaasi! Korkillinen kanisteri toimii tässä parhaiten! Tervetuloa!

 

Helppo asentaa Ultra H2O.

Käyttämällä Ultra H2O ylläpitosiivouksessa kemikaalien käyttö vähenee oleellisesti ja ympäristön rasitus pienenee.  Samalla siivous yksinkertaistuu ja nopeutuu.

Ultra H2O vesi on täysin puhdasta vettä. Se ei sisällä mitään normaaliveden aineita, kalkkia, mineraaleja, suoloja yms. Ultra H2O nälkäisenä imee itseensä kaiken lian mitä pinnalla on.

Ultra H2O vettä voi käyttää kaikille sellaisille pinnoille missä käytetään joko siivouspyyhettä, mieluimmin mikropyyhettä, tai kalustemoppia; hissien metallipinnat, pöydät, ovet, peili- ja lasipinnat yms.

Ultra H2O edut

• Puhdas Ultra H2O:lla pyyhitty pinta hylkii likaa. Siivouskerrat vähenevät. Säästää aikaa ja kitka pienenee.

• Ei vaaraa, että hengityselimiin joutuu pesuaineita.

• Ei tarvita useita eri pesuaineita ja niiden annosteluja. Helpottaa siivoojan valintaa.

• Positiivinen ympäristövaikutus

Lisätietoa saa klikkaamalla tästä

Jos haluat että kerromme asiasta lisää klikkaa tästä

YLEN kirjoitus aiheesta, klikka tästä