Ajankohtaista

Tervetuloa CC-tukku Oy:n kuljettajaksi

30.07.2019

Haluatko kuulua tiimiin, jossa jokaisen panos on arvokas ja arvostettu? Haemme pitkäaikaista itsenäiseen toimintaan kykenevää kuljettajaa. Arvostamme erityisesti asiakaslähtöisen toiminnan tärkeyden ymmärtämistä, ystävällistä ja palvelualtista asennetta sekä luotettavuutta.

CC-tukku Oy on suomalainen perheyritys, joka on menestynyt puhtausalan tukkuliikkeenä jo yli 30 vuotta. Toimitilamme ovat Espoon Kauklahdessa ja toimintamme keskittyy pääkaupunkiseudulle ja lähikuntiin. Kuljettajamme keräävät tuotteet varastosta, pakkaavat ne autoon ja toimittavat ne asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kuljettajat suunnittelevat myös itse ajoreitit mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaviksi. Työ tehdään arkisin, joustavasti klo 6 ja 16 välillä. Keräyksen ja toimittamisen lisäksi kuljettaja tekee tarvittaessa varastotöitä ja palvelee asiakkaita toimipisteellämme.

Edellytämme kuljettajalta B -korttia, reipasta palveluhenkeä sekä halukkuutta kuulua lämminhenkiseen ja menestyvään tiimiin. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Myös C-kortti ja aiempi kokemus kuljetustehtävistä katsotaan eduksi.

Jos vaihteleva työ viehättää ja kykenet hoitamaan tehtävät oma aloitteisesti, ota reippaasti yhteyttä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Jukka Tapola

Toimitusjohtaja

jukka@cc-tukku.com

040 5251811


Tutustu meihin kotisivuillamme cc-tukku.com.